Гимекспорт АД представя на Българския пазар

Пожароустойчиво покривало за защита от плевели - Иновативен продукт за по-безопасна среда.

Пожароустойчивото Защитно покривало е специално проектирано да обедини основните характеристики на традиционните защитни покривала с новите специални свойства, с цел ефективно предотвратяване разрастването на огъня.

Пожароустойчивото Защитно покривало е самозагасващо се, UV-стабилно и има способността да възпрепятства и забавя разпространението на огъня, с което допринася за създаването на по-безопасна среда за развитието на растенията.

Пожароустойчивото Защитно покривало успешно заменя традиционните защитни покривала при използването в оранжерии, градини, детски градини, зелени зони и др. като значително намалява риска от възможен пожар.

 

Промоция

От 27-ми Март 2017г. очаквайте в електронния ни магазин http://gimexportshop.com промоционално намаление - 15% на всички продукти до изчерпване на наличностите.

 

Гимекспорт АД сключи нов договор за биологична рекултивация

След проведен конкурс американският инвеститор „ЕйИЕс ЗС – Марица Изток 1” ЕООД сключи договор с “Гимекспорт” АД за биологична рекултивация на терени

 

Гимекспорт АД спечели нова обществена поръчка

"Гимекспорт" АД се пребори с конкуренцията и спечели нова обществена поръчка за хидроизолация на покриви в системата на НЕК. Доказаното качество, балансираната оферта и сроковете за изпълнение натежаха на везните.