„ГИМЕКСПОРТ“ АД участва в изграждането на мостовите съоръжения от Софийски околовръстен път II-18

„ГИМЕКСПОРТ“ АД участва в изграждането на мостовите съоръжения от Софийски околовръстен път II-18 в отсечката от пътен възел „Цариградско шосе“ до пътен възел „Младост“

Проектът предвижда изграждане на две платна с по 3 ленти за движение в посока, разделителни ивици, 2 локални платна с по две ленти за движение и тротоари.

Пресичането на Софийския околовръстен път с по-големите пътни артерии в района ще се осъществява чрез 4 пътни възела –към с Лозен, към с. Герман, към квартал Горубляне и към квартал Младост IV. Предвидено е изграждане на 3 пешеходни надлеза и мостове над р. Искър и р. Кална.

Дружество „Гимекспорт“ достави еластомерни лагери за мостовите съоръжения.

 

Устойчиво управление на водите

През последните месеци на 2019 г. Гимекспорт АД активно участва в проекти за устойчиво управление на водите, свързани, както с изолиране на водоеми, торови лагуни, рибарници, саниране на напоителни канали за намаляване загубите на вода, така и с укрепителни мероприятия на язовири за намаляване рисковете от наводнения чрез различни иновативни продукти.

 

Гимекспорт АД участва в ремонтни дейности на АМ Струма

Гимекспорт АД участва в ремонтни дейности на Автомагистрала "Струма" с доставката на дилатационни фуги.

 

Гимекспорт АД участва в ремонта на изгорелия мост на АM Струма

Гимекспорт АД участва в ремонта на изгорелия мост на Автомагистрала "Струма" с доставка на еластомерните лагери.

 

Жилищен комплекс German Aprtments

От началото на строителството в края месец Януари 2019 г. жилищен комплекс German Aprtments не спира да привлича купувачите, а интересът им нараства с напредъка на строежа.


Да си припомните предимствата на German Aprtments, да видите как върви строителството във времето, както и да разгледате оставащите последни налични за продажба жилища в комплекса посетете www.german-apartments.comили изпратете Вашето запитване на ел. поща: office@german-apartments.com.

Изберете своя дом в German Aprtments и започнете нов живот в качествена среда с много удобства!

 

Разполагаме с офис до обекта.

Заповядайте на оглед или се обадете на тел: 08885 003 979

 

Гимекспорт АД предлага на Българския пазар нови модулни фуги

Те са проектирани с горещо валцоване профилирани пръти и интегрална форма.

Дилатационните фуги Тип  HS-C, HS-Z  и HS-L са приложими при мостови съоръжения с дилатация по-малка от 80 мм.

За мостови съоръжения с дилатация от 80 мм до 1200 мм са подходящи дилатационните фуги Тип HMD, произведени

с гранична греда, средна греда, напречна греда и плъзгащ механизъм.

Профилите са изработени от специална  стомана S355 за мостове.

Якостта на опън на стоманата е по-голяма от 480 МРа и позволява огъване при не повече от 210 МРа.

За повече информация изпратете запитване на ел.поща: office@gimexport.net

 

Скритият скъпоценен камък

Първият затворен жилищен комплекс в с. Герман се състои от две луксозно еднотипни пет-етажни сгради. Чудните панорамни гледки към красивата зеленина на п.л. Лозен, Витоша и Стара Планина могат да се видят и днес от всички етажи.

Апартаментите са просторни и светли, с 1, 2 и 3 спални и панорамни гледки към трите планини. Фасада ще има елегантно класически завършек/елементи. Към цената са включени парко място, зелени зони, контролиран достъп и детска площадка.

Цените започват от €890 на кв.м.

Разширението на околовръстният път от столичният квартал „Младост“ до края на бул. „Цариградско“ стартира тази година и ще бъде приключен през средата на 2021г.

Село Герман със своята комуникативност, променлив терен, природа, тишина и ниско строителство е една от най-динамично развиващите се области около София. За минимално време се достига автомагистрали А1 (Тракия), А2 (Хемус) и А3 (Струма), летище София и Център.

Паралелно с разширението на околовръстният път ще стартира за газификацията на урбанизираната територия на Герман, която ще направи областта още по атрактивна.

За Повече Информация: https://www.german-apartments.com

 

ГИМЕКСПОРТ АД е вписано Централния Професионален регистър на строителя

От месец Април 2019 г. ГИМЕКСПОРТ АД е вписано Централния Професионален регистър на строителя и е носител на Удостоверения на 1-ва, 2-ра и 4-та група строежи.

 

Гимекспорт АД представя на Българския пазар

Пожароустойчиво покривало за защита от плевели - Иновативен продукт за по-безопасна среда.

Пожароустойчивото Защитно покривало е специално проектирано да обедини основните характеристики на традиционните защитни покривала с новите специални свойства, с цел ефективно предотвратяване разрастването на огъня.

Пожароустойчивото Защитно покривало е самозагасващо се, UV-стабилно и има способността да възпрепятства и забавя разпространението на огъня, с което допринася за създаването на по-безопасна среда за развитието на растенията.

Пожароустойчивото Защитно покривало успешно заменя традиционните защитни покривала при използването в оранжерии, градини, детски градини, зелени зони и др. като значително намалява риска от възможен пожар.

 

Промоция

От 27-ми Март 2017г. очаквайте в електронния ни магазин http://gimexportshop.com промоционално намаление - 15% на всички продукти до изчерпване на наличностите.

 

Гимекспорт АД сключи нов договор за биологична рекултивация

След проведен конкурс американският инвеститор „ЕйИЕс ЗС – Марица Изток 1” ЕООД сключи договор с “Гимекспорт” АД за биологична рекултивация на терени

 

Гимекспорт АД спечели нова обществена поръчка

"Гимекспорт" АД се пребори с конкуренцията и спечели нова обществена поръчка за хидроизолация на покриви в системата на НЕК. Доказаното качество, балансираната оферта и сроковете за изпълнение натежаха на везните.