print | close

Скритият скъпоценен камък

16th of June 2019

Първият затворен жилищен комплекс в с. Герман се състои от две луксозно еднотипни пет-етажни сгради. Чудните панорамни гледки към красивата зеленина на п.л. Лозен, Витоша и Стара Планина могат да се видят и днес от всички етажи.

Апартаментите са просторни и светли, с 1, 2 и 3 спални и панорамни гледки към трите планини. Фасада ще има елегантно класически завършек/елементи. Към цената са включени парко място, зелени зони, контролиран достъп и детска площадка.

Цените започват от €890 на кв.м.

Разширението на околовръстният път от столичният квартал „Младост“ до края на бул. „Цариградско“ стартира тази година и ще бъде приключен през средата на 2021г.

Село Герман със своята комуникативност, променлив терен, природа, тишина и ниско строителство е една от най-динамично развиващите се области около София. За минимално време се достига автомагистрали А1 (Тракия), А2 (Хемус) и А3 (Струма), летище София и Център.

Паралелно с разширението на околовръстният път ще стартира за газификацията на урбанизираната територия на Герман, която ще направи областта още по атрактивна.

За Повече Информация: https://www.german-apartments.com

close